Singurul club din zona care are o pista adevarata de bowling, s-a deschis in data de 12 februarie 2010 ,la orele 16:00. Acest lucru nu s-ar fi putut realiza fara efortul financiar al celor doi oameni de afaceri pe nume Alexandru Deusan si Costel Calugar. Finisajele deosebit realizate , cat si amenajarea intregului interior ,care a durat aproximativ 6 luni ,a fost conceput cu multa grija de catre designeri profesionisti ca sa ofere clientilor confort si rafinament.
Pe langa bowling ,cei interesati mai au ocazia sa joace biliard , sa isi incerce norocul la jocurile electronice, sau pur si simplu sa savureze un cocktail,o pizza sau o portie de paste italiene.
Situat in orasul Turda,strada Libertatii nr.3 (langa caseria Upc),clubul Carbic va asteapta zilnic incepand cu orele 10:00 a.m. pana tarziu in noapte.

Va asteptam !

 

restaurant-interiorRestaurantul & Pizzeria Caribic

Restaurantul & Pizzeria Caribic va invita sa luati masa intr-un cadru festiv, aranjat pentru a satisface si cele mai mari cerinte. Puteti servi mancaruri specifice italienesti (pizza si paste), preparate din porc, pui sau peste, salate, deserturi si bauturi variate, alcoolice sau fara alcool.

 

 

bowlingBiliard & Bowling la Caribic

La Caribic puteti sa va destindeti jucand o partida (sau mai multe) de biliard, intr-o atmosfera placuta, cu mese de calitate, reglate cu ajutorul specialistilor. Caribic este singurul local din Turda care detine piste REALE de bowling. Va asteptam sa jucati o partida (sau mai multe) la clubul nostru.

Mini-galerie Foto